Ostin aikanaan alekorista Novitan Flip flop -lankaa ja vielä vihreänä..Väri jonka normaalisti kierrän mahdollisimman kaukaa. Lankakerien aikansa laatikossa homehduttua päätin tehdä niistä pojalleni korin, hänelle tuo väri on sallittu;)

Kori virkattu kaksinkertaisesta Flip flopista nron 8 koukulla. Halkaisija n 18cm ja korkeus 16cm. Kovin suurta koria ei ko langasta kannata näköjään tehdä, ei tule tukevaa. Tekemäni koko pysyy vielä kasassa:)

 

Sain tänään valmiiksi yhden ikuisuusprojekteistani. Aloitin kyseisen torkkupeiton muistaakseni alkuvuodesta 2006 (!!!) ja nyt se on viimein valmis!

Peitto on neulottu kahdeksasta osasta ja reunat virkattu. Valmis koko n 110cm x 140xm. Lankoina Novitan Isoveli ja 7-veljestä -lankoja (seiskaveikka kaksinkertaisena). Puikot nro8. Osa käytetyistä väreistä on jo poistunut valikoimista, mikä teki työstä jopa uuvuttavan ja välillä työ lojui pitkiäkin aikoja kaappien perällä. Tein myös alkajaiseksi hieman typerän valinnan kun päätin tehdä osan kaksinkertaisesta langasta. Peiton hinta on noussut varmasti melko huimaksi, joten jo tästä syystä en suosittele moista valintaa! No, ainakin on lämmin;) Jos nyt tekisin saman työn, valitsisin pelkän Isoveljen..

Pohdin pitkään millaisen reunuksen teen ja lopulta päädyin virkkaukseen. Lopputulokseen olen tyytyväinen.