Onko muilla koskaan sellainen olo, että kokoajan tohottaa menemään, mutta mitään ei oikeastaan tapahdu? Allekirjoittaneella on viimeaikoina ollut turhankin kanssa sellainen olo.. Aloitan uuden käsityön innoissani, mutta työn valmiiksi saaminen onkin sitten jo toinen juttu.

Viime talvena lupasin tehdä miehelleni villapaidan, mutta jäi suunnittelun asteelle. Tänä syksynä viimein aloitin paidan ja sain sen jopa valmiiksi asti! Nyt saa ne pakkaset tulla;)

Ohje löytyy jo tutuksi tulleesta Novitan kevät 2010 -lehdestä. Lankana Novitan Nalle, ohjeessa menekiksi sanottiin 800g, mutta itsellä jäi pari kerää ylimääräiseksi. Niistä tulee ainakin itselle pitkävartiset sukat ja lankaa riittää varmasti myös pojan sukkiin. Puikot nro 3½. 

 

Älkää kokeilko tätä kotona.. Pojjaan sukat kudottu jo kertaalleen käytetystä Tico ticosta, lanka kärsii purkamisesta melko paljon ja täten myös uuden työn jälki on kammottavaa.. No, jätkä on vasta vajaa 2v, joten hän ei ehkä välitä;) 

Koulumme on nykyään aivan jäätävän kylmä paikka ja ajattelinkin tehdä itselleni oikein paksun villapaidan kouluun jotta tarkenen.. Paita tulee Dropsin Eskimo langasta, ihana ja nopea lanka neuloa! Ja varmasti lämmin! Nyt vain pitäisi saada itseä niskasta kiinni jotta kesä ei ehdi tulla ennen työn valmistumista:) Jospa tuo tänään satanut lumi antaisi hieman motivaatiota.